Mar 8, 2007, 1:39 PM

За мъжа 

  Poetry
692 0 3
Да почетем мъжа с мълчание!
Да му дадем едно признание!
Магии, чудеса да правим
дете сами да си направим

НЕ МОЖЕМ!
Мили Боже,

освен да ти благодарим,
че ти с мъже си ни дарил,
те молим днес да ни простиш,
че ний за тях да сме фетиш

Мечтаем!
И знаем,

че все натякваме, мърморим,
за всякакви права се борим.
За тях, обаче, не признаваме,
че пукната пара не даваме!

И хайде!
Дайте,

да ги дарим сега с мълчание,
това е истинско признание.
Да сбъднем тяхната мечта
за миг безкрайна тишина!

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • хахах, но пак приказваш
  • Златни, сладки!!! Днес може...
    Поздрави, Катя!!!
  • Тишинааа...
    Заслуга имат само някои мъже,
    за нас което правят, и не са едно, ни две.
    И нека с чаша вино днес да се почерпят,
    на празника ни те поне да се усмихнат!

Random works
: ??:??