Sep 15, 2016, 6:02 PM

За него 

  Poetry
368 1 8

не се заглежда

в далечината-

знае,

днес хоризонтът

няма какво да ни предложи.

 

заглеждам се

в него-

знам,

има дъги за очи.

 

разочарова ме времето,

което все така ме бута

навън от галерията му

с рисунки на Вселената.

 

собственият му живот

идва в повече,

но го обожава,

дори да не знае.

© Слънчоглед All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??