Sep 16, 2012, 9:21 PM

За Него (на Ники) 

  Poetry
817 0 3

В този ден, в този миг,

в този изгрев аз видях твоя лик.
Виждам щастието си с  теб,
усещам, че един за друг сме аз и ти.
Ти си този, който сърцето ми покори.
Ти си ангелът на мойте мечти,
разтапям се, когато видя личицето ти, 
със сияещи прекрасни очи...
Дай ми всичко, не ме мъчи.
Имам нужда  да ме погалиш.
В мен огъня от страст да  запалиш.
В сърцето ми скрил си се ти 
и докосваш го, прехвърчат искри...
Бушува щастието и шепти
"За мен си всичко ти...
Сбъдна ми всичките мечти,
щастието ти ми подари,
пламъкът вечно там ще гори,
защото единствен си..."

© Александра Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??