Oct 14, 2008, 6:49 PM

За някои идва зимата 

  Poetry
514 0 1
За някои идва зимата

Пада първа сълза
и не ще аз понеса втората.
Идва следващо разочарование –
не ги броя от последното.

Пада есенна мъгла
и Слънце няма аз да видя пак.
За някои ще дойде пролетта,
други няма да зърнат вече кокиче.

Пада за последен път нощта –
от утре вечна нощ ще бъде.
За някои идва зимата,
други стоят до камината.

© Мирелла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??