May 19, 2007, 10:00 PM

За всички неща... 

  Poetry
709 0 4
СВОБОДАТА...
в дните отминава
в съмнения
живота преминава

ВРЕМЕТО...
години са отминали
без време
неосъзнато преминали

ЖИВОТА...
е поредния унес
за който
копнееш днес.

ВЕЧНОСТТА...
там някаква шега
отвъд смисъл
лишена от цена.

ЛЮБОВТА...
поредната дума
в която се вричаш
изгубил ума и дума.

ДУМИТЕ...
ето... мастило
основа на битие
смисъл наподобило.

ЧОВЕКА...
грешка божествена,
но за Него самия
не много съществена.

ЛАБИРИНТ...
е човешката душа
отвъд нея си ти
последната врата...

© Пламен Йовчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??