Светът е прекрасен
в очи - зелена светлина.
Мигът е за тебе
с една жадувана жена.
Не бързай, не отминавай!
Спри и изчакай мига,
че друг едва ли ще има?!
Животът е ледена зима...
И в този мрак и тъмнина
една зелена светлина...
Спри и протегни ръка
към най-желаната жена!
Спри и протегни ръка!
Магнит за теб е сякаш тя,
огряна с ярка светлина...
Една... загадъчна жена...
© Nina Toshich All rights reserved.
Завиждам на жената, която си описала !
Успех !