Jul 4, 2018, 3:52 AM

Загуба 

  Poetry
330 0 0

Загуба

 

- Загубихте къщата си.

- Това са просто някакви тухли!

- Загубите парите си.

- И без друго здраве и любов не могат да купят!

- Загубихте колата си.

- Е това е някаква боядисана ламарина!

-  Загубихте сърцето си.

- То и без друго отдавна не бие...

© Радослава Михайлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??