ЗАКАНА
От мене не чакайте нищо добро.
Аз съм завършен и зъл пролетарий.
Неук съм. Не зная четмо и писмо.
И никога не ми е и трябвало.
И ще люшна света някой ден.
Ей така, да ме запомните
и да ви намразят не само жените ви, не,
а и новите ви любовници.
Не чакайте от мен наистина добро,
добро не сторили, ни прошка!
Аз не зная четмо и писмо,
но зная що е доблест все още.
© Ангел Веселинов All rights reserved.
ЧНГ!