Oct 16, 2009, 10:40 AM

Заключено 

  Poetry
451 0 2

Заключено

В неравно време...

 

Чуваш ли

Спирачките скърцат

Шосето
Е хлъзгаво

 

През прозорците ми

Влиза само един лъч

Откакто ти си замина

 

Сега по въздуха

Те търся

И обувките си пълня със

Сълзи

 

Но ти не се връщай

Не ми говори

Защото в колата ми е хубаво без теб

 

Чуваш ли

Скърцат

И аз се въртя

И падам

И се препъвам

 

Шосето е хлъзгаво

И се движи назад

И ме влачи надолу

 

Аз никога няма да те стигна

Никога повече

Няма да те имам

 

Сърцето ми е заключено

В неравно време

Блъска по стените ми

И спира дъх да си поеме

 

А през прозорците ми

Само един лъч прониква

 

И утре ще е като днес

Нищо не се променя вече

 

Чуваш ли

Как скърцат

 

Виждаш ли ме

Прибирам се вкъщи

На гроба ти оставих цветя

 

Не ми говори

Сърцето ми е заключено...

 

16.10.2009

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??