Jun 14, 2009, 7:58 AM

Заключи ме... 

  Poetry
792 0 18

Грабни ме от ръцете

на вятъра.

Заключи ме в своя

тайнствено-мъничък свят.

Аз да съм твоето

мъничко нищо любимо.

Говори ми.

Не мога да спя,

щом дочувам твоето име...

Люби ме.

Ненаситно и лудо.

Нека по твоите вени

бушувам.

Изрисувай ме... в цвят шоколад.

После ме скрий

във хладилника,

с чувствата.

Защото....

Ще се превърна

в река и от теб

ще избягам,

завинаги...

А не трябва,

защото не искам.

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??