Apr 2, 2013, 8:36 PM

Закуска 

  Poetry
323 0 0

Закусих с на търпение трохите,
избърсах устните си от печал
и стекоха ми се от мляко дните
на лепкавия ми нещастен шал.

И роклята ми с пламенна украса
стовари сини плачещи петна,
и ето, вижда се, на дървената маса
остана само моята душа.

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??