Mar 13, 2008, 7:36 PM

==Закъсня== 

  Poetry
888 0 6
Чувствата в мен горяха,
но твоите малко закъсняха...
Когато моето сърце пареше,
ти с него си играеше.
Подигра ми се и си замина...
с времето любовта в мен изстина,
твой ред е да ме търсиш сега,
а аз ще играя твоята игра.
След мен ще тичаш,
в любов ще се вричаш,
но аз съм безразлична вече,
твоето време изтече!

© Стела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??