Jul 27, 2019, 7:55 AM

Заменим 

  Poetry
948 1 0

Усилия.

Страст.

Мотивация.

Тайни сълзи.

Амбиция.

Многобройни изкушения.

Битка, водена само и единствено от теб.

Усилия, зависещи от личността, която си.

Страст, вложена в изкуството.

Мотивация, чиято нагласа е трудна толкова, колкото и действията, покорени от нея.

Амбиция, чиято съдба бива опустошителна. 

Безкраен труд, подплатен с власт и контрол над себе си.

Тайни сълзи, съдържащи толкова любов.

Многобройни изкушения в копнеж към изяществото на една мечта.

Неспособността да бъдеш това, което всички очакват.

Празнина в душата, чиято дълбочина е бездна от емоции.

Разочарование.

Неудовлетвореност.

Бездушие.

Откраднат шанс.

Наивност.

Съдба.

Откровеност.

Човек, раним от факта, че е лесно...

...Заменим.

 

 

© Merten29 All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??