Jul 19, 2017, 7:12 PM

Запознанство 

  Poetry
272 0 1

Не познавам още

онази част от теб,

която не харесвам.

Приятно ми е.

Аз съм.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??