Защото,
живите кОсове
нямаха дом
/след лятото/.
Защото,
летните кОсове
са песен изпята
-открити сърца
и закрити очи
/като душите ни.../
Неулучени.
Като,
в малки креватчета
на листите есенни -
бели мъниста
върху черни пера...
Болка
върху
красота.
© Маргарита Василева All rights reserved.
Един лятно-зимен кОс с повреден нос ...