Feb 22, 2006, 12:16 AM

Защо 

  Poetry
621 0 4

Ти защо ме отведе
на онова седмо небе,
дето птиците само го знаят?
И защо ме накара
да вярвам,
че имам криле
и че мога да стигна до Рая...?

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??