Mar 25, 2006, 12:39 PM

Защо ? 

  Poetry
805 0 5

Защо изчезваш и защо се връщаш
във мислите ми ти и във съня.
Защо запали огън в мене
 като изгряваща звезда.
Прободе ме със погледа в очите
 със нежност,с чар и топлина 
и ме разби , на хиляди парченца
 направи моята душа.
И всеки път ,когато те погледна
задавам аз един въпрос - защо  ?
 Но отговор не мога да намеря , 
защото много сложно е това защо.
                                                                                    

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??