Jan 23, 2007, 11:58 PM

Защо?! 

  Poetry
712 0 1
Дали обикнах те аз, в мига, във който те видях, защо ли иначе така се радостно усмихнах, в настроение ли бях?! Дали, най-вероятно усмивката ти ме е покорила и с блясъка си зашеметила?! Дали характера - тъй нежен, тъй мил - с лека дума ме е запленил?! Защо ли другите си мислят, че сърце от камък имаш ти, а как тогава само с дума, ти моето плени?! Защо обикнах те безкрайно, защо във този късен час за тебе пиша аз?! Защо се влюбих аз омайно, защо обичам те в захлас?! Дали ще ми даде съдбата шанс с теб да продължа, защото ти си ми в момента,най-милото ми на света!


© Мария Стойкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??