ЗАЩО СЪМ НА СВЕТА
Защо съм се родила на света –
аз все по-често, Господи, се питам…
Защо съм му? Това ли е целта –
бездомна под небетата да скитам!?
Защо душата ми дари с крила
и в тялото на болка я затвори!?
Ала напук на всички земни правила
красив акорд повика ме в простора!
© Христина Радомирова All rights reserved.