Jul 7, 2011, 10:29 PM

Защото мракът ме дължи на светлината 

  Poetry
742 0 1

 

Защото мракът ме дължи на светлината,

морето на небето ме дължи

и бурята дължи ме на покоя...

© Светла All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??