Jul 23, 2006, 7:47 PM

Защото те обичах! 

  Poetry
862 0 1
Гореща сълза се стича по бузата ми студена.
чувствам се предадена,някак променена!
Може би е заради това,че съм така жестоко наранена
или пък за,това че се чувствам изтощена!
Изтощена от,това че по тебе аз тичах
и любовта си аз към теб отричах,
и че на глупачка заприличах,
защото те обичах!!!!!

© Боряна Дамянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??