Oct 25, 2008, 5:34 PM

Завръщане 

  Poetry
623 0 7

Ще тръгнеш - може би насила

да търсиш свойта самота.

А зад усмивки болка скрила

аз тайничко ще съгреша -

ще ти измислям грехове,

ще те намразвам и отричам,

а бедничкото ми сърце

ще продължи да те обича.

 

И ще дочака търпеливо

изстраданата си Голгота.

Ще те прегърна мълчаливо,

защото Ти си ми живота.

 

© Мартина Димова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??