May 26, 2021, 3:10 PM  

Истинска любов 

  Poetry
225 0 5

 

Казваш,...

да обичаш истински е трудно...

Обичал ли си някога,

и някого, ти истински,

за да го знаеш?

Да се обича истински

не е задача...

Не е начинание...

Не е и поход, по пътека стръмна

в планината...

Да се обича истински, е много лесно

Най-лесно нещо, това е на земята

Сърцето ти решава

Ти нямаш думата

Една усмивка

Поглед мил

Жест на внимание

Докосване случайно с пръсти

И Любовта, невинно

в теб се настанява

Не пита и не размишлява

и позволение от никого не иска...

Не търси тя логично обяснение

Тя просто случва се...

и там - в сърцето ти,

завинаги остава...

 

Valentina N.V.( Mitova)

04/05/2021    

© Valentina Mitova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??