Nov 27, 2008, 11:04 PM

Здравей, любов! 

  Poetry
826 0 5
 

Здравей, Любов

 

Най-после срещнах те, любов,

тъй бяла,

чиста

и красива.

Изплетена от жар любовна,

омаяна със плам съдбовна.

 

Здравей, Любов,

ти млада,

недолюбена.

Здравей!

Добре дошла

във посребрелите коси.

Очаквах те

и ти дойде при мене,

и с щастие ме пълно озари.

© Йовка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??