Nov 6, 2006, 8:43 PM

Здравей, Любов!!! 

  Poetry
1575 0 21

Здравей, Любов!

Желана и сънувана,

 изплакана

със хиляди сълзи.

Здравей, Любов!

Пристигнала в

живота ми

със блясъка на

тъжни две очи.

Здравей, Любов!

Ръката си подавам,

приятелска

и с обич я вземи.

Здравей, Любов!

Сърцето ми е

твое,

за теб от днес

нататък ще тупти.

Здравей, Любов!

Как нежно се

наричаш

и даваш ми крила

да полетя.

Здравей, Любов!

Аз много те

Обичам! 

И няма аз

на теб да изменя.

 

Обичам те, моя Любов!!!

© Христо Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??