Jul 12, 2007, 11:51 AM

ЗДРАВИ МОСТОВЕ 

  Poetry
548 0 14


Напих се тази нощ от спомени и като буца
заседнаха във гърлото ми стари обещания.
Заскимтя сърцето ми като на болно куче,
(Дори и кучетата имат нужда от внимание).

Загнезди се в душата ми обречена самотност.
По нишката на времето прокарвам топли длани
и без да искам, издигнах здрави мостове
към тебе, мили, и своите дълбоки рани.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??