Jan 25, 2013, 11:44 AM  

Земята на Ботев 

  Poetry » Civilian
667 0 10

Това е земята на Ботев!

Красива и горда страна.

Поробвана, бита жестоко,

но никога на колена.

 

Това е земята на Ботев,

родила безстрашни чеда,

които и дали кръвта си 

в битките за Свобода!

 

Това е земята на Ботев!

Сърцето ú още тупти.

Сълзите си влива в морето,

Балканът я пази и бди.

© Керанка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??