Aug 13, 2007, 8:56 AM

Змийско време 

  Poetry
540 0 4
Змийско време

Мразя времето на съзерцание,
между релсите на непотеглили вагони.
Как се вият без посоки тайните...
черни, мътни, хапещи усойници.

Има много самота, която реже,
като счупено стъкло зениците солени.
Змиите във очите никога не гледай!
Ще се омагьосаш. И ще се застреляш!

© Камелия Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??