Aug 27, 2024, 7:30 AM

Знаци от Космоса 

  Poetry
16 0 0

З Н А Ц И О Т К О С М О С А

 

Имам тънки,фини блокажи

на доста места по цялото тяло,

с желание всеки да ми покаже

актуални грешки от минало отшумяло.

 

Не се изявяват със крампи,

упорито и тихичко си стоят

и говорят ми конкретно и ясно

за истини,които чрез тях се четат.

 

Великият език на тялото,

който лека,полека вече ми се отдава,

чрез блокажите ме свързва със Цялото,

а те постепенно започват,да отшумяват...

 

Благодарение на тях изхвърлих месото от менюто отдавна,

захарта и брашното и тях ги постигна същото,

а аз щастлив,на истинско здраве се радвам,

което зеленчуците,ядките и плодовете ми връщат.

 

През целият ми живот осъзнат

"хапчетата" са били просто,само осъзнати идеи,

що носят ми здраве и благодат,

с тях истински,смислено се живее.

 

24.08.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??