Nov 29, 2006, 11:12 PM

Знаеш ли!? 

  Poetry
638 0 1

Знаеш ли!?

 

Ти ме нарани дълбоко,

и как жестоко ме боли,

но сред океан от болка,

аз пак те виждам... чуваш ли!?

 

Ти потъпка без пощада,

най-съкровенните ми мечти,

но заслепeна в маскарада,

аз пак те търся... виждаш ли!?

 

Ти прониза ме без жалост,

с отровни хиляди стрели,

но истината несъзнала,

аз пак ти вярвах... помниш ли!?

 

Ти ме замени със друга,

лъжата ти ни раздели,

но неспособна да си тръгна,

аз още те обичам... знаеш ли!?

© Изабел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??