Jul 4, 2008, 5:20 PM

Знак... 

  Poetry
465 0 1
 

Дай ми знак, че още някъде те има!

Дай ми знак, че виждаш ме оттам!...

Дай ми знак, че отново ще бъдем щастливи.

Там... завинаги... в нашия сигурен храм...

 

Дай ми знак, че ще имаме всичко

днес загубено, болно, ранимо...

Дай ми знак, че не ходим към празното "нищо"...

Че "лошото" бе едва увертюра към главната сцена!...

 

..................................................................................................

 

Дай ми знак!...

 

Аз чакам...

 

© Лилия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??