Aug 31, 2022, 1:48 PM

Зоо-дипломатикът 

  Poetry
136 0 0

Бойко, в ролята на Разпутин,

с каракачанско куче

сърцето на Путин

реши да изпробва и трогне -

та дано, за нас газ евтина

                          да отключи.

Москва, цялата в треска,

спешно търси най-красивото име

за тоз президентски любимец.

 

И с това таз дипломация-зоо

                                    приключи.

Не спечелихме газ, изгубихме

                                             куче.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??