Завистта и злобата на поетите и прозаиците
Общоприето схващане е, че хората на изкуството са толерантни, широко скроени и са опитали от всичко в живота, и нищо не им е чуждо. Информацията за общоприетото схващане от "кухнята", в която всеки от нас поне веднъж е надникнал или някой надникнал, му е разказал, е, че на поетите и прозаиците, ако не нищо, то поне почти нищо не им е чуждо и за съжаление, най-вече завистта и злобата. Аз прекрасно разбирам, че и те са хора, като всички останали, но тогава нека си запазят големите интелектуални, талантливи и артистични претенции за себе си и приемат, че са идентични с баба Мара - информаторката от втория етаж. Нека всеки живее както иска, но да не пречи на другите! Моят призив е да признаете и да се поучите от по-доброто и по-хубавото, за да го достигнете, защото подливането на вода води до наводнение първо на чуждата градина, а после и на целия квартал, а никога не забравяйте, че и Вие живеете в този квартал!
Няма да споменавам имена, защото преди всичко съм човек и после всичко останало ( прозаик, поет, готвачка или каквото и да е там).
П.С. Съжалявам, че изневерявам на стила си, но искам да кажа истината, която всички знаем и малцина имат смелостта да оповестят публично. Не винаги от това има смисъл, но понякога е нужно!
© Мими Todos los derechos reservados
Тука в България широкоскроени са май само трудовите хорица, които понасят всичко на гърба си. Но защо ли пък го правят....
Здраве и усмивки ти желая!!