9 abr 2010, 9:38

*** 

  Poesía » De amor
470 0 0

Гали я тихо, нежно - по косата.
А после по врата, по рамената.
Прокарай пръстите изгарящи надолу
по меките извивки - плаващ кораб,
накарай я да ти се моли.
И бавно спри и извърни лице,
чуй как замира нейното сърце.
И хлипа в тъмното заровена
в чаршафи парещи, измокрени.
Иди си, отнеси и спомена.

© Кольо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??