9 апр. 2010 г., 09:38

*** 

  Поэзия » Любовная
471 0 0

Гали я тихо, нежно - по косата.
А после по врата, по рамената.
Прокарай пръстите изгарящи надолу
по меките извивки - плаващ кораб,
накарай я да ти се моли.
И бавно спри и извърни лице,
чуй как замира нейното сърце.
И хлипа в тъмното заровена
в чаршафи парещи, измокрени.
Иди си, отнеси и спомена.

© Кольо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??