17 ene 2006, 22:48

* * * 

  Poesía
659 0 1
Едничка чаша вино ще изпия,
От любов болезнена ще се напия,
От тъга и болка сива,
Страст необяснимо дива....
Едничка капка вино ще преглътна,
Както ти внезапно млъкна,
Щом прочете истината в мойте очи,
Както аз видях, че те боли...
Едничко зрънце от туй горчиво вино,
Събира всичко, дето ме убива...
Една е истината в този ден,
Че аз обичам теб, а ти пък мен...

© Петя Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??