Jan 17, 2006, 10:48 PM

* * * 

  Poetry
658 0 1
Едничка чаша вино ще изпия,
От любов болезнена ще се напия,
От тъга и болка сива,
Страст необяснимо дива....
Едничка капка вино ще преглътна,
Както ти внезапно млъкна,
Щом прочете истината в мойте очи,
Както аз видях, че те боли...
Едничко зрънце от туй горчиво вино,
Събира всичко, дето ме убива...
Една е истината в този ден,
Че аз обичам теб, а ти пък мен...

© Петя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??