Боли ме
за времето,
скрито с часовника
в ъгъла с някой рефрен!
Боли ме
за книгата,
скрита с бунтовника
в ъгъла с някой смирен!
Боли ме
за птицата,
впримчила бурята
в полет последен и смел!
Боли ме
за сивата
краска на времето!
Боли ме за теб и за мен...
© Бехрин Todos los derechos reservados