2.12.2007 г., 9:09 ч.

*** 

  Поезия » Друга
724 0 8

Боли ме

за времето,

скрито с часовника

в ъгъла с някой рефрен!

Боли ме

за книгата,

скрита с бунтовника

в ъгъла с някой смирен!

Боли ме

за птицата,

впримчила бурята

в полет последен и смел!

Боли ме

за сивата

краска на времето!

Боли ме за теб и за мен...

 

© Бехрин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??