За миналите дни,
за миналата ревност,
за миналото щастие,
за миналата нежност...
За вчера,
и за онзи ден...
За нас,
и за другия до мен.
За настоящето,
за новата любов,
за момента сегашен,
за порива нов.
За бъдещето разделено,
за истинските дни.
За утрешния ден.
За вчерашното мое “Остани”...
За мене и за тебе.
За нея и за той.
За новите ни половинки.
За новия покой.
НЕКА СМЕ ЩАСТЛИВИ!
© Крис Todos los derechos reservados