13.02.2006 г., 21:48 ч.

* * * 

  Поезия
729 1 7

За миналите дни,

за миналата ревност,

за миналото щастие,

за миналата нежност...

За вчера,

и за онзи ден...

За нас,

и за другия до мен.

За настоящето,

за новата любов,

за момента сегашен,

за порива нов.

За бъдещето разделено,

за истинските дни.

За утрешния ден.

За вчерашното мое “Остани”...

За мене и за тебе.

За нея и за той.

За новите ни половинки.

За новия покой.

НЕКА СМЕ ЩАСТЛИВИ!

© Крис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??