Feb 13, 2006, 9:48 PM

* * * 

  Poetry
730 1 7

За миналите дни,

за миналата ревност,

за миналото щастие,

за миналата нежност...

За вчера,

и за онзи ден...

За нас,

и за другия до мен.

За настоящето,

за новата любов,

за момента сегашен,

за порива нов.

За бъдещето разделено,

за истинските дни.

За утрешния ден.

За вчерашното мое “Остани”...

За мене и за тебе.

За нея и за той.

За новите ни половинки.

За новия покой.

НЕКА СМЕ ЩАСТЛИВИ!

© Крис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??