12 mar 2006, 0:42

* * * 

  Poesía
1091 0 6

Избираме всичко във този живот

освен времето, мястото, начина,

по който създава ни някой. Какво?

И това ще избираме някога?

Избираме всичко и често грешим,

но връщане няма, приятелко.

Каквото сме сърбали - това ще дробим

дори да е малко неправилно.

Съпрузи, съпруги, любовни игри -

квартири, коли и капризи

дали да сме без или пък с пари

и други подобни пинизи.

Избрал съм си теб и май не греша,

че глупост голяма направих,

но сигурно кармата моя е това,

мечтите си в нея удавих!

Избираме всичко и често грешим -

не ща да се връщам, приятелко!

Не знам аз ще бъда ли вечно любим,

но обещавам да бъда внимателен!!!

© Константин Коев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??