8 jun 2006, 12:04

*** 

  Poesía
596 0 1

Мини на отсрещния бряг.
Аз поглед съм вперила в теб.
Рискувай - вземи ме!
И с обич променяй деня ми.
Напук на живота надолу не гледай,
                                                в очите ми само се взирай!

© Ангелина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??