28 may 2004, 15:10

* * * 

  Poesía
1461 0 6

Тази вечер си мислех за теб

И те откраднах от мечтите си красиви,

Но не успях да ти се доверя

И те заключих във затвор на самодиви

И ето докосвам те любими

А между нас стоят години,

Може би затуй душата ми те иска.

Но мисля, че затворът е излишен

Решавай, дали могъл би да обичаш

Една самотна самодива.        

 

© Елена Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??