28.05.2004 г., 15:10 ч.

* * * 

  Поезия
1457 0 6

Тази вечер си мислех за теб

И те откраднах от мечтите си красиви,

Но не успях да ти се доверя

И те заключих във затвор на самодиви

И ето докосвам те любими

А между нас стоят години,

Може би затуй душата ми те иска.

Но мисля, че затворът е излишен

Решавай, дали могъл би да обичаш

Една самотна самодива.        

 

© Елена Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??