11 abr 2006, 14:55

*** 

  Poesía
679 0 0

И колко полети пропуснах,
не можех да си позволя
с орлите дръзко да политна,
със волност да се заредя.

© Елена Андреева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??