Apr 11, 2006, 2:55 PM

*** 

  Poetry
678 0 0

И колко полети пропуснах,
не можех да си позволя
с орлите дръзко да политна,
със волност да се заредя.

© Елена Андреева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??