11 oct 2007, 11:22

* * * 

  Poesía
541 0 7
Изписахме се във вдъхновението
на Белия поет
поетично многосрични.
Из-римувани настигахме се
във  онова  не-написано "обичам те".
По дланите на вятъра бяхме
полъхно прелетни
и се завръщахме на пролет,
за да бъдем отново лирически
Апострофни угаряха дните ни .
Разкъсвахме
с  въздишка мастилена
самотата по листите.
Да боли
до любов
многостепенно.
Изляхме се в дъгите на небето
плътно-есенно
до пристрастеност
преливащо-сливащи.
Дано ми  простиш, Любов,
но тръгвам си  в най-сребърната зима.
Премълчах те...
А обичах ръцете му, скитнице!

© Киара Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??