21 sept 2008, 13:50

* * * 

  Poesía » De amor
694 1 7

Целуни ме с устни прохладни,

по-сладки от мед.

Дай ми нежна отрова,

но не и прегръдки от лед.

Искам с теб да избягам.

Но с мен ще избягаш ли ти?

Всеки път ли се криеш,

поне този път остани.

Кой изтръгна крилете

от крехките ти рамене?

Позволи ми - нека

аз те обичам поне.

© Валя Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??